Kesä on täällä Bujakasa

Johan tässä on kaksi (2) kokonaista lukukautta vierähtänyt iltalukiotta käyden ja normaalisti töitä tehden. Kyllä vain pari vuotta sitten havahduin kesken syvimmän laman, että mitä jos ei työt enää jatkukaan kun ei firmamme tuote käynyt enää edellisten vuosien malliin kaupaksi , eikä ollut mitään "plan b:tä". Oli pakko ottaa lusikka kauniiseen käteen ja keksiä se "plan b", joten marssin lukiolle ilmoittautumaan iltalukioon. No tässä vaiheessa on käynyt sen luontoinen käänne, että nykyinen työpaikka on se plan b ja pää suunnitelma on käydä lukio loppuun sellaisin arvosanoin, että pääsen jatko-opiskelemaan. 

Marraskuun paikkeilla tajusin olevani aivan poikki, eikä pidentyvä päiväkään paljoa tarjonnut helpotusta vapaa-ajan mennessä vain ja ainoastaan koulun ja työn merkeissä. Yksinkertaisesti ei vain ollut aikaa viettää darrapäiviä sohvalla loikoillen puhumattakaan edes siitä, että olisi viettänyt ystävien ja perheen kanssa niin paljoa aikaa kuin olisi oikeasti halunnut. Ja voin kertoa, ettei muuttunutt työnkuvakaan paljoa helpottanut tilannetta. Ennen töihin pystyi menemään nollat taulussa vain hoitamaan oman taksvärkkinsä, mutta nyt piti hoitaa vaativampia tehtäviä ja jatkuvasti oppia uusia asioita. Ai Stana kuinka lystiä onkaan olla lomalla ja tehdä mitä lystää!

Mustan silmän sankari

Käyn tuossa naapuri kylässä treenaamassa thai-nyrkkiä ja tänään oli piitkästä aikaa sparripäivät. Jo treeneihin mennessä olin valmiiksi hajalla eikä alkulämmötkään tilannetta muuttaneet tai miestä herättäneet, joten mitään hyvää ei ollut luvassa itse harjoitukseenkaan. Eikä mennytkään ensimmäistä erää kuin reilu minuutti kun jumppakaverin suht tanakka potku lävähti rennosti poskipäähän. Hetken löi silmät mustaa, jalat taisi notkahtaa ja vähän aikaa sainkin ihmetellä "missä helvetisttä sitä ollaan". Noh tulipa nätti Juhannus meikki kuin tykin suusta kun silmä ja poski pikkuhiljaa ottavat väriä itseensä! :D Olis kiva heittää tähän joku vitsi väkivaltaisesta naisestakin, mutta jos ei ole naista ei myöskään vitsiä!

Vaikka luulen olevani kohtuu hyvä kyseisessä lajissa silti se jostain syystä satun olemaan aina minä, jolla on silmä mustana. Vajaassa neljässä vuodessa varmaan jo 4. kerta kun pääsen panda-modeen kun toisilla näyttää menevän vuosia ilman yhtäkään pandaa. Ois varmaan aika opetella pitämään ne kädet ylhäällä.

Muuta kuin taivaalta kuuta

Jalkkiksen mm-kisat jatkuu jolle voi aina antaa sadantonnin littipeukun  \o 

2 yötä Juhannuksen alkuun ja matkalle lähtöön :) Siitä myöhemmin lisää 

 

Näin se on polkaistu oma blogi käyntiin Jipii, eihän tähän mennytkään kuin ööö 1,5vuotta \o/ Jipii